ABR | Elk project is uniek en vraagt om de juiste oplossing.
21680
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21680,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Elk project is uniek en vraagt om de juiste oplossing.

Wij presenteren u graag onze visie op uw bouwplan.

Advies

Onze uitdaging is om telkens weer de beste oplossing te presenteren aan de klant. Geen ruimte dus voor halve zaken want de kwaliteit staat altijd voorop. Iedere opdracht wordt snel en efficiënt aangepakt en uitgewerkt.

Planning

Een goede planning is het halve werk. Daarom maken we liefst goede afspraken met iedereen en komen die ook na. Bij de uitvoering van projecten wordt regelmatig samengewerkt met medewerkers uit verschillende deskundigheids- en ervaringsdiciplines.

Heeft u vragen over de voortgang van uw project dan kunt u te allen tijde contact opnemen met uw eigen projectleider/adviseur of onze receptioniste, die u vervolgens altijd weer verder kan helpen.

Begeleiding

Een directe, persoonlijke benadering kenmerkt onze stijl. U kunt bij ABR rekenen op de kennis en ervaring van een ingespeeld team dat zich betrokken voelt bij uw project. Geen bureaucratie maar een persoonlijke benadering. U heeft een vraag en wij voorzien u van een antwoord, op de snelst mogelijke manier.

Normering

Regels zijn onderdeel van onze moderne maatschappij. Normering in de bouw is constant in beweging. ABR volgt alle ontwikkelingen op het gebied van normering die gaan over het berekenen van bouwconstructies op de voet en weet ook alles over de implementatie.

Sterker nog, soms gaan we nog een stapje verder. Want niet altijd worden risico’s afgedekt door normering. ABR heeft haar eigen verantwoording en zal die aan u kenbaar maken, indien noodzakelijk of indien gewenst. Veiligheid staat bij ABR immers áltijd voorop!